Лудогорец продължава да е активен на трансферния пазар. Според медиите в Италия, родният шампион иска да се подсили с нападател, който е собственост на италианския колос Ювентус. 

Херо: Когато дойдох, Форстър вече беше подписал, доволен съм

Според изданието "Тутомеркатоуеб", "орлите" са в наддаването за подписа на сенегалеца Маме Баба Тиам, който може да се подвизава и на върха на атаката, и на крилото. Евентуална сделка трябва да се сключи съвсем скоро. 

Форстър: Лудогорец е най-големият клуб в България

Конкуренцията за подписа му е доста сериозна. Той е искан от втородивизионните италиански Палермо, Емполи и Парма, както и от белгийския Зулте-Варегем. Тимовете от Апенините отпадат от битката, тъй като самият играч е обявил, че иска да играе в елитен отбор. 

Лудогорец прави нов трансферен ход

Така, на практика, Лудогорец трябва да се пребори за подписа му с белгийците, за които нападателят е играл в миналото. Големият бонус за разградчани е, че у нас трансферният прозорец затваря на 6 септември и ще имат допълнително време да финализират сделката. 

Лудогорец с ударен трансфер, взе опитен бразилец

Иначе Маме Баба Тиам е бил собственост на два клуба в Италия - Интер и Юве, но няма нито един официален мач за тях. Кариерата му е преминала през нискоразредните Авелино, Ланчано и Судтирол в Италия, както и в Емполи в Серия А. Играл е още в Белгия за Зулте-Варегем и в Гърция за ПАОК. 

Играчът е на 24 години, като за цялата си кариера до момента е нанизал 30 гола. Едно от попаденията му обаче в мрежата на Милан миналия сезон, с което Емполи побеждава "росонерите".