На полувремето, Локомотив Пд - Ботев Пд, 0:0. Първата част не предложи кой знае каква драма като двата тима си размениха по няколко по-опасни положения.

В 12-ата минута централният нападател на Локо Анте Аралица избяга по десния фланг, за да овладее и да тръгне на пробив. Хърватинът проби към аутлинията и хитро върна топката по земя към точката на дузпата. Капитанът Марчев чакаше подаването тъкмо там, ала се провали тотално при опита за изстрел. Шутът му прие такъв фалц, че кълбото тръгна да излиза към тъчлинията от другата страна.

В 24-ата минута Балтанов спечели топката в половината на Ботев и моментално метна пас напред към набралия вече скорост Жоао Пауло. Бразилецът тръгна да подминава последния в отбрана Стивън Езе и като че ли прибърза с шута си, стреляйки от вътрешността на дъгата. Илко Пиргов само изгледа как топката премина на сантиметри покрай лявата греда.

Три минути преди края на редовните 45 минути Веселин Марчев овладя топката отдясно и с рязък финт се справи с Минев. Вече в наказателнто поле капитанът на Локо Пд шутира по земята. Изстрелът беше в обсега на Чворович, който в първия миг изтърва кълбото и предизвика лека паника. В крайна сметка обаче спаси.

Вижте всичко най-интересно от първата част във видеото.