Отборът на Септември София посреща Локомотив Пловдив в търсена на трета поредна домакинска победа. Срещата от 28-ия плейофен кръг на Група „Б“ на Първа лига е по-късно днес, от 20.00 часа и ще може да бъде следена с Gong.bg, GONG PLAY, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

Момчетата на Николай Митов ще се постараят да превърнат Националния стадион „Васил Левски“ в своята обетована земя. В предходните си два мача у дома те неизменно се поздравяваха с трите точки, след като се наложиха над Верея с 2:0 в края на редовния сезон и над Етър с 1:0 на старта на плейофите. Сега новакът в майсторския ешелон се е устремил към първото място във втората четворка.

Столичани водят колоната с 34 точки, но дистанцията с днешния им опонент е твърде малка – едва два пункта.

Колкото до „смърфовете“ те направиха 2:2 в предния си мач, когато бяха домакин на Дунав, а сега ще се борят с пълна сила за трите точки.

В домакинския щаб поради контузии на разположение на Николай Митов няма да бъдат Николов, Иванов и Мики Орачев.

При локомотивци Бруно Акрапович ще бъде без вратаря Антони Малина, който получи червен картон в предходната среща, а с наказание е и Мартин Райнов. Добрата вест е завръщането на Димо Бакалов, който е възстановен от травмата си.