Новият старши треньор на Верея Людмил Киров е убеден, че ще успее да запази мястото на отбора в Първа лига.

„Във Верея има доста добри футболисти, които ще получат шанс да се изявят. Аз нямам никакви притеснения към този отбор. Доста добре съм запознат с качествата на отбора и футболистите. Няма нищо страшно. Смело с рогата напред и съм убеден, че ще свърша работата“, коментира Киров.  

„В момента единственият футболист, който съм искал да дойде във Верея е Исмал Иса. Това е футболистът, на който най-много държа. Верея все още няма отбелязан гол и съм сигурен, че той е човекът, който ще свърши тази работа. Иса е достатъчно добре познат футболист. Вярвам, че той ще свърши тази работа. Не омаловажавам труда на останалите футболисти. Има доста добри български футболисти, които ще помогнат за оцеляването на Верея“, добави той.

„За добрите резултати, които Верея постигна през последните две години са виновни треньорите Илиан Илиев и Александър Томаш. За тях няма нужда да говорим. Специално Илиан Илиев е един от най-добрите специалисти в България. Бил ми е треньор“, продължи новият наставник на отбора.

„В момента аз съм сигурен, че това, което виждам като материал и футболисти е, че трябва да оправим колектива. Не се съмнявам, че ще го постигна. Ще разчитам предимно на българските футболисти, които имат доста добър опит в Първа лига. С всеки един от тях ще разговарям поотделно. Трябва да заздравим колектива и дисциплината. Сигурен съм, че ще постигнем успехи. Аз тепърва ще се развивам и ще се уча цял живот. Пак казвам – смело с рогата напред и вярвам, че ще свърша работата.“

„Исмаил Иса ще бъде основният ни коз в атаката. Убеден съм, че до Нова година, докогато сме се разбрали ще вкара седем-осем гола, с което ще вдигне Верея в по-предни позиции. Той е изявен голмайстор. През миналия сезон реши 3-4 мача на Дунав и помогна на отбора да се спаси от изпадане“, каза още Людмил Киров.

Верея гостува на „Лудогорец Арена“ в мач от осмия кръг на Първа лига и може да го гледате по PLAY DIEMA XTRA и DIEMA SPORT, както и да следите по Gong.bg.