Наставникът на ЦСКА Любо Пенев коментира успеха на тима над Септември София с 5:1 в двубой от 24-ия кръг на Първа лига.

"Най-комплексен мач, доволен съм от играта, получи се това, което тренирахме, това е моделът на игра, които изграждаме и се вижда, че това е правилният път. Ние сме си обединени, когато има проблеми те трябва да се решават. Заставам срещу проблемите и решаваме нещата", коментира Пенев.

"Ситуацията при дузпата трябва да я гледам и коментирам, това не е ситуация, която реши мача. Създаваме ситуации, ще реализираме и голове. За дебютант много добре се включи Томаш има школа, адаптира се бързо, доволен съм. Евандро тренира нормално, Бодуров започва пълноценни тренировки от утре и не би трябвало да има проблем да играят в следващия мач", добави той.

"Не знам какво се случва, нямам информация, предпочитам да не коментирам", добави Пенев по повод информациите, че клубът е поканил Бербатов.

"Апелирам да има едно безпристрастно съдийство, а не само за мачовете на ЦСКА. Говоря за А група, за Б група, за футбола, трябва да помагат на футбола да се възстанови и да се върне там където сме били някога. Да се върнем малко по-назад, имаше една среща пак бяха се събрали министъра на спорта, президентът на футболния съюз и стигаме до кой, ми те самите го казват ми ние сме най-зле, еми вие какво правихте 15 години и след още 15 искаме първенства, е как ще стане, други хора, нови хора, тези хора нямат решение, не знаят и не искат как", добави Пенев.

"Продължаваме по програмата, която съм начертал, трябва да има конкуренция в състава, който не е концентриран няма да играе, който е на ниво ще играе, така и трябва да бъде", каза още наставникът на "червените".