Във връзка с влошените метеорологични условия и силния снеговалеж в последните дни, от лагера на Левски съобщиха, че за предстоящия домакински мач с Берое на 3-и март от 15:00 часа, ще бъде затворен Сектор В на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“. Всички притежатели на абонаментни карти ще могат да влизат в Сектор А на съоръжението. Сектор В ще е отворен само за представителите на медиите.

Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 13:30 часа, включително подхода към паркинга за Сектор А.

"Призоваваме всички привърженици да дойдат по-рано, за да заемат спокойно местата си на съоръжението", пише официалният сайт на клуба. 

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Берое отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А – редове от 1 до 22 вкл /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 г. включително. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор А.

Левски и Берое се изправят един срещу друг в среща от 23-ия кръг от първенство на Първа лига на 3-и март от 15:00 часа, а предварителната продажба на билетите стартира днес в 15:00 часа.

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на http://www.eventim.bg/bg/bileti/lebski-beroe-sofia-vivacom-arena-georgi-asparuhob-487016/event.html?ca=29.

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор А на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“. В деня на мача билети ще се продават в официалния магазин и на касите пред Сектор А, както и тези на ул. "Тодорини кукли" 47. 

Цени на пропуските за срещата:

Сектор Б -7 лв.

Сектор А -10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор Г. Цената на талоните е 7 лв.