Левски затваря части от два блока от сектор В на своя стадион "Георги Аспарухов", като те няма да бъдат ползвани още от мача с Верея този уикенд. Става въпрос за блокове 17 и 18, като няма да може да се сяда от 1-и до 18-и ред. 

Предписанията са направени от общинската комисия по безопасност. Всички останали части от съоръжението обаче ще могат да бъдат използвани спокойно от привържениците на "сините". 

"Обръщаме внимание на феновете, че по предписание на Общинска комисия и поради неотговаряне на изискванията в Сектор В ще бъдат затворени блокове 17 и 18 от 1-ви до 18-ти ред. Притежателите на абонаментни карти в тази зона на стадиона ще получат възможността да изберат друго място в сектора. За целта Левски ще се свърже с всеки един от привържениците", написаха от клуба в съобщението си на сайта за продажбата на билети за предстоящата среща.

Иначе от днес на обяд входните пропуски вече са на разположение в системата на Ticketpro, както и в магазина на НКП на бул. "Тодор Александров" 23. В деня на мача касите на улица "Тодорини кукли" ще отворят в 14:00 часа, а касата пред сектор "А" и тази за привържениците на гостите откъм булевард "Владимир Вазов" - в 17:00 часа. 

Цени на пропуските за срещата с Верея:


Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 10 лв.

Сектор А – 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред сектор "Г". Цената на талоните е 7 лв.