Левски обясни, чрез съобщение в официалния си сайт, че е взел мерки за проблемите с продажбата на билети и с почистването на стадион "Георги Аспарухов", възникнали на мача с Монтана. Затова изпълнителният директор е влязъл в контакт с отговорните за тези дейности фирми, като ги е предупредил.

Ето съобщението в официалния сайт на Левски:

"Днес ПФК Левски в лицето на изпълнителния директор Константин Баждеков проведе среща с представител на Ticketpro във връзка с възникналите проблеми около продажбата на билети и пропусквателния режим преди домакинската среща на клуба срещу Монтана от Първи кръг на ППЛ.

ПФК Левски постави категоричните си изисквания да бъдат взети спешни мерки за предотвратяването на бъдещи неудобства за привържениците от подобен характер.

В тази връзка Ticketpro има срок до понеделник да изготви конкретен план за действия при възникването на проблеми от  технически или друг характер.

За да се предотвратят бъдещи струпвания пред входовете на стадион „Георги Аспарухов“ , всички стюарди в зоната на възникналия проблем ще помагат на привържениците за пренасочване към свободните входове.

Във връзка с множеството оплаквания от фенове на тима, ПФК Левски входира писмо до фирмата за почистване „Бонанза – Бачорски“, в което клубът посочи, че е недоволен от обслужването.

Клубът даде едномесечен срок за предприемане на мерки и подобряване на услугите, в противен случай двустранното споразумение ще бъде прекратено", се казва в съобщението на Левски.