Възстановяващите се от контузии Веселин Минев и Давид Яблонски попаднаха в разширената състав за голямото дерби срещу ЦСКА от 30-ия кръг на Първа лига. Капитанът на „сините“ и авторът на победния гол при успеха с 2:1 в последния шампионатен сблъсък срещу „червените“ до последно ще бъдат под въпрос, тъй като старши треньорът Николай Митов ще трябва да намали групата си до 18 души.

Трима контузени се завърнаха в групата на Левски

Чехът Яблонски се оплаква от проблеми с адукторите, като все още го мъчат и болки с в прасеца. Доста по-големи са шансовете пред Минев реално да вземе участие.

Двубоят на Националния стадион „Васил Левски“ е в събота от 17 часа, като ще бъде излъчен пряко в ефира на DIEMA SPORT и GONG PLAY, както и да проследите всичко около дербито в Gong.bg.

Групата на Левски:

вратари – Николай Кръстев, Божидар Митрев

защитници – Сърджан Лукин, Александър Др. Александров, Александър Ем. Александров, Веселин Минев, Давид Яблонски, Димитър Пиргов

халфове – Ивайло Найденов, Мехди Бурабия, Алекс Боримиров, Роман Прохазка, Джереми де Ноойер, Антон Огнянов, Франсис Нар, Божидар Краев

нападатели – Антонио Аниете, Станислав Иванов, Амаду Сукуна, Бабатунде Адениджи


Какво се случва на голямото дерби Левски - ЦСКА? Вълнува те каква е обстановката преди началото на сблъсъка? Какво става на трибуните и какви са празниците след края на голямата битка?

Можеш да станеш част от отговорите на всички тези въпроси сам! Бъди нашите очи, води ни през емоциите си от големия сблъсък, запознай ни със "синьо-червените" страсти с хаштаг #GONG!

Ползвай го в Instagram и Facebook и нека цяла България разбере какво се е случило на голямото дерби Левски - ЦСКА на 29 април на Националния стадион "Васил Левски".

Напиши #GONG, стани част от голямото дерби, направи всички съпричастни с емоциите!