От Левски разкриха, че ще спазят традицията за рождения си ден. „Сините“ ще отбележат 104-ата си годишнина от създаването на клуба на 24 май и както всяка година ще поднесат венци и цветя на могилката пред 22-о училище в столицата. 

В 10.30 часа сутринта ще се проведе церемонията, на която ще присъстват футболисти и треньори от първия тим, юноши и ветерани. 

По-късно вечерта Левски посреща Черно море в бараж за Лига Европа. Срещата е на стадион „Георги Аспарухов“ от 20.30 часа, а от Герена направиха чудесен жест към най-малките си фенове. Информация на клубния сайт сочи, че всички малки левскари ще могат да влизат безплатно по случай рождения ден на отбора, който съвпада и с деня на българската писменост. 

Ето и пълния текст на съобщението: 

Скъпи левскари, този четвъртък ще е по-особен за всички, които носят „синия“ тим в сърцата си. Клубът ни отбелязва своята 104-ата годишнина, а на 24 май предстои и баражът за класиране в Лига Европа срещу отбора на Черно море.

По случай рождения ден на ЛЕВСКИ и денят на българската писменост, решихме да направим жест към всички малки левскари и те ще могат да влизат безплатно на мача. Инициативата „с дете на мач“ ще важи за абсолютно всички сектори на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, като при закупуване на билет за съответния сектор родителят получава допълнителен билет за дете до 14 годишна възраст.

Припомняме, че за влизане на мач с дете е необходимо попълването на декларация. За ваше улеснение прилагаме документът, който трябва да бъде попълнен преди влизането в спортното съоръжение. 

Пропуските за баража с Черно море са вече в предварителна продажба. Двата отбора се изправят един срещу друг в четвъртък, 24.05, от 20:30 часа на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“.

Желаещите могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на сайта Еventim.bg тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/lebski-cerno-more-sofia-vivacom-arena-georgi-asparuhob-494348/event.html?ca=29

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на ПФК ЛЕВСКИ на Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“. В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А, както и тези на ул. "Тодорини кукли" 47.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор “Б" -7 лв.

Сектор “В" -10 лв.

Сектор “А" -10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор “Г”. Цената на талоните е 7 лв.