Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович определи групата от играчи, на която ще разчита в последния за годината мач на тима. Той е в събота от 17:30 часа в Стара Загора срещу местния Берое.

Битката ще можете да гледате в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата ни PLAY DIEMA XTRA. За вас ще го следим и минута по минута на GONG.BG, както и можете да го слушате по Дарик радио. 

Прави впечатление, че голямата звезда на "сините" Габриел Обертан е в групата. Той се оплакваше от болежки през седмицата след мача с Етър, но явно ги е превъзмогнал и е отпътувал с отбора за Стара Загора. 

Стоянович е извадил от групата за пореден път централния защитник Аймен Белаид, а в нея се завръща Давид Яблонски, който беше наказан срещу великотърновци. Сред избраниците на специалиста не са още Ривалдиньо, Луан Виана и Антони Белмонт. От младите надежди не са на разположение Деян Иванов, Илия Димитров и Станислав Иванов. 

Доскорошният капитан Божидар Митрев е контузен и не е в групата, което се отнася още за Холмар Ейолфсон и Богдан Вашчук. Последното ново попълнение на тима Николай Михайлов също още не е на разположение, защото не е навлязъл във форма. 

Сред избраниците на Стоянович се завръща и френският краен бранител Луи Нганиони, който също имаше проблеми доскоро. Голмайсторът на отбора Станислав Костов, който също се оплакваше от болежки след мача с Етър, е на линия. 

Ето и групата на Левски за мача с Берое: 

Мартин Полачек, Николай Кръстев, Луи Нганиони, Иван Горанов, Ивайло Найденов, Паулиньо, Давиде Мариани, Серджиу Буш, Милош Цветкович, Филипе Нашименто, Нуно Рейш, Хали Тиам, Жерсон Кабрал, Давид Яблонски, Станислав Костов, Габриел Обертан, Илия Юруков, Атанас Кабов.