Ръководството на Левски направи изненадващ завой в последния момент и се отказа от услугите на Антонио Вутов, научи "Дарик радио". Младокът беше договорен с Удинезе, но явно "сините" вече имат други планове. 

Една от версиите е, че наставникът Делио Роси не смята, че Вутов може да му бъде полезен при системата 4-3-3, която в последно време се налага на "Герена". 

Вутов е сред най-големите таланти в академията на клуба и беше един от малкото българи в отбора. Неговото оставане за постоянно в Левски се смяташе за сигурно, а отказът е дошъл в последния миг преди да подпише контракта. 

"Дарик радио" се свърза с агента на играча Лъчезар Танев, който беше лаконичен, но и доста конкретен: "Това е липса на уважение към агента, футболиста и Удинезе", заяви импресариото. 

При това положение Антонио остава собственост на италианския тим, който преди години го купи за доста сериозна сума от Левски, но Вутов не успя да се наложи в калчото. Той първо се върна у нас с екипа на Ботев и спечели Купата на България, а през последната кампания игра на "Герена" под наем.