Треньорът на Левски Делио Роси ще може да разчита на всичките си футболисти преди мача с "червените" в сряда. „Сините“ оцеляха без наказания след двубоя с Лудогорец през уикенда. Висящите с картони не получиха нови такива, а Делио Роси спести силите на Серджиу Буш и Габриел Обертан, който изобщо не влязоха в игра, а бяха застрашени от санкция.

Очаква се на пълни обороти да се готви дори Аймен Белаид, който бе контузен, а и функцията му в Левски е изключително периферна.

Сълзите на Митрев - това е Левски!

Малко вероятно е Роси да направи рокади в групата, което означава, че Желсон Кабрал отново ще отпадне от нея, както беше и на последния мач. Под въпрос е и включването на Ривалдиньо. Бразилецът обаче не минава за основна фигура в състава на Роси. Освен това нападателят не попадна сред избраниците на италианския спец за последните три двубоя. 

Въпросителни около състава не липсват. Не е ясно дали Роси ще заложи на Горанов или Афонсо Фигейредо за позицията на левия бек. Има опция да играят и двамата, но тогава от състава ще отпадне един измежду Антонио Вутов или Паулиньо, което е малко вероятно.

Фаворит да води атаката е Серджиу Буш, който почива срещу Лудогорец, а в последно време има по-високи акции от Станислав Костов.