Наставникът на Левски Петър Хубчев взе цели 21 футболисти за мача от третия кръг на efbet Лига. Трима от тях ще трябва да отпаднат до един час преди началото на двубоя в понеделник, който стартира в 18:45 часа. 

Това дерби на кръга ще можете да проследите директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата ни PLAY DIEMA XTRA. За вас ще го следим и минута по минута на GONG.BG с всичко най-интересно на терена. 

Интересното е, че Хубчев е взел в групата цели 7 от 8-те нови попълнения от лятото. Единственият, който не е сред избраниците му, е Асен Чандъров. Разни медии го спрягаха едва ли не за титуляр в тази битка, но се оказа, че той няма да е сред 18-те. 

Иначе на разположение са и вратарят Милан Миятович, и защитникът Йоанис Каргас, и халфът Франко Мазурек, и крилата Здравко Димитров и Насиру Мохамед, и нападателите Дени Алар и Найджъл Робърта. В групата е и младият Мартин П. Петков. 

Ето и кои са 21-имата играчи на Левски в разширения състав: 

Милан Миятович, Николай Михайлов, Живко Миланов, Нуно Рейш, Йоанис Каргас, Иван Горанов, Деян Иванов, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Мартин Райнов, Хали Тиам, Давиде Мариани, Паулиньо, Станислав Иванов, Станислав Костов, Франко Мазурек, Дени Алар, Мартин Д. Петков, Здравко Димитров, Насиру Мохамед, Найджъл Робърта.