Ръководството на Левски ще даде пресконференция в понеделник, на която ще разкрие подробности за предстоящите чествания около 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов. Брифингът е от 13:00 часа и ще бъде в залата на хотела на ДЮШ на „Герена". 

Левски срещу отбора на Марадона в юбилейния мач в чест на Гунди

Пред медиите ще говорят изпълнителният директор на "сините" Красимир Иванови и и председателят на Национален клуб "Гунди" Симеон Стойнов.

Преди точно десет дни Левски съобщи, че един от най-големите футболни клубове в света ще пристигне в София за мач с Левски по случай годишнината от рождението на Георги Аспарухов. Впоследствие Gong.bg информира, че става въпрос за аржентинския Бока Хуниорс.

Публикуваме пълното съобщение от официалния сайт на Левски без редакторска намеса:

"Уважаеми представители на медиите, в понеделник (30.04) от 13 ч. ще се проведе пресконференция във връзка с предстоящите чествания около 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов.

Срещата с медиите ще бъде в залата на хотела на ДЮШ на „Герена“, а участници в брифинга ще бъдат изпълнителният директор на ПФК Левски Красимир Иванов и председателят на Национален клуб "Гунди" Симеон Стойнов.

По време на пресконференцията ще бъдат разкрити детайли около всички предстоящи активности и събития, свързани с юбилея.

Очакваме ви!"