Предварителната продажба на билетите за предстоящото домакинство на Левски срещу Септември от 5-я кръг на Първа лига вече стартира.

"В сила остава кампанията на Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Септември отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А – редове от 1 до 22 вкл /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лева всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 години За тях ще се издават билети с нулева стойност", напомня официалният сайт на "сините".

Левски и Септември се изправят един срещу друг на стадион "Георги Аспарухов" на 19-и август (неделя) от 18:15 часа.

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на сайта Еventim.bg.

Пропуските за двубоя ще са налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор А на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов". В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А, както и тези на ул. "Тодорини кукли" 47.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор Б - 7 лв.

Сектор В - 10 лв.

Сектор А - 10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор Г - 7 лв. (гости)

Местата на старите, неподновени абонаментни карти ще се пазят до 19-и август включително, след което от 20-и август ще бъдат пуснати в свободна продажба. Абонаментни карти няма да бъдат издавани два часа преди началото на мача до края на срещата.