В предварителна продажба вече са билетите за предстоящото домакинство на Левски срещу отбора на Етър от 25-ия кръг на Първа лига. Срещата е от 17:30 часа в неделя и ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA. Също така можете да я проследите минута по минута на Gong.bg.

Божката Митрев виси и за двубоя с Етър

От ръководството обръщат внимание, че в 16:00 часа ще се отворят входовете на стадиона, включително подхода към паркинга за Сектор „А“. Също така призовават всички привърженици да дойдат по-рано, за да заемат спокойно местата си на съоръжението. 

В сила остава кампанията на Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Етър отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А – редове от 1 до 22 вкл /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 г. включително. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

Левски е първият тим от Източна Европа на силен турнир в Лил

Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор А.

Билетите за мача ще са налични в магазина на "сините" на Сектор „А“ на стадион  "Георги Аспарухов“. В деня на мача билети ще се продават в официалния магазин и на касите пред Сектор А, както и тези на ул. "Тодорини кукли" 47. 

Цени на пропуските за срещата:

Сектор “Б" -7 лв.

Сектор “В" -10 лв.

Сектор “А" -10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор “Г”. Цената на талоните е 7 лв.