Билетите за предстоящия домакински мач на Левски срещу отбора на Ботев Пловдив от 27-ми кръг на Първа лига вече са пуснати в предварителна продажба.

Пропуски ще се продават във феншопа на сектор STRABAG на стадион "Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (31.03.) билети ще се продават на касите пред Сектор STRABAG и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 14:00 до края на първото полувреме, съобщава официалният сайт на "сините".

Всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу Ботев отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор STRABAG – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 години. 

Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор STRABAG.

Цената за ВИП Семейния сектор Vivacom е 40 лева, като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. Ако двама възрастни придружават до две деца до 14 г., то цената е 60 лева. В сектора за малките фенове са предвидени редица забавления, като джаги, плейстейшън 4, безплатни пуканки, среща с талисмана "Лъвски" и едни от най-добрите места на стадиона. Към семейния сектор Vivacom се влиза през ВИП входа на Сектор STRABAG.

Левски и Ботев Пловдив се изправят един срещу друг на стадион „Георги Аспарухов“ на 31.03.2019 г. (неделя) от 20:30 часа.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор STRABAG - 15 лв. (Блок 5, 6 и 7), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор В - 10 лв.

Сектор Б - 7 лв.

Сектор Г - 7 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор Г.