От днес, 11-и април в 12:00 часа в предварителна продажба ще бъдат пуснати билетите за предстоящото домакинство на Левски срещу отбора на Лудогорец от 29-и кръг на Първа професионална лига, съобщи официалният сайт на "сините".

Мачът е в събота от 20 часа на стадион "Георги Аспарухов".

В деня на на мача, 14-и април, в 18:30 часа ще се отворят входовете на стадиона, включително подхода към паркинга за Сектор А.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Лудогорец отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А – редове от 1 до 22 вкл /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лева всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 години включително. За тях ще се издават билети с нулева стойност.

Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор А, а ще бъде отворена и допълнителна каса в магазина, където да може да се закупи билет.

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на сайта Еventim.bg.

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на Левски на Сектор А на стадион "Георги Аспарухов". В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А, както и тези на ул. "Тодорини кукли" 47. 

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор Б -7 лв.

Сектор В -10 лв.

Сектор А -10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор Г. Цената на талоните е 7 лева.