Левски пуска в продажба билетите за първия мач от плейофите с Берое в сряда на обяд, обявиха от клуба. Срещата е в неделя от 17:30 часа на "Герена", като вратите на стадиона ще отворят 90 минути преди началото ѝ. "Сините" призоваха феновете да се сдобият по-рано с пропуски, за да не се получават струпвания на входовете. 

В сила остава кампанията на Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Берое отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А – редове от 1 до 22, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 10 г. включително. За тях ще се издават билети с нулева стойност. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор А, а за удобство ще бъде отворена допълнителна каса в магазина.

Желаещите ще могат да си закупят билет от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на сайта Еventim.bg.

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на Левски на Сектор А на "Герена". В деня на мача билети ще се продават в официалния магазин и на касите пред Сектор А, както и тези на ул. "Тодорини кукли" 47. 

Цени на пропуските за срещата:

Сектор Б -7 лв.

Сектор В -10 лв.

Сектор А -10 лв. (Блок 3) ,15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред Сектор Г. Цената на талоните за гостите на столицата е 7 лв.