Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов коментира злободневните теми около клуба, свързани със селекцията и предстоящия мач с Берое в края на седмицата. Той призова феновете да напълнят стадиона, а по привличането на нови имена не обяви нещо конкретно. 

"Законът е в сила от 11 август, няма какво да го обсъждам дали го има, или няма. Голямото предизвикателство е как ще се прилага. Всичко, случващо се по стадионите, е в ущърб на клубовете и футбола като цяло." 

"Очевдино имаме подкрепа от феновете срещу Берое, очаквам да е интересен. Нека напомня, че влизането на стадиона става само с лични карти и нека хората ги носят. Лично се надявам да видим поне 8-10 хил. души на стадиона", заяви Иванов в "Спортно шоу Гонг" по Дарик и коментира накратко селекцията. 

"Надявам се да има новини. Шалчето и фланелката, с които се снимам, стоят на бюрото, селекцията си остава отворен процес. Нещата обаче не зависят само от нас. Хващате ме неподготвен по темата с фланелките и защо не са в наличност, надявам се до мача с Берое проблемът да е отстранен", завърши Иванов.