Сериозен трансфер може да осъществи Левски в зимната пауза. Така търсеният нов десен бек на "сините" може да се казва Янис Скондрас. Гъркът е в преговори с българския клуб, твърди изданието "Метро" от южната ни съседка. 

Футболистът е собственост на ПАОК и миналия сезон беше съотборник на Димитър Бербатов в Солун. След два месеца той навършва 27 години, а ако дойде на "Герена", той ще излезе без пари на столичани. 

Причината е, че е отстранен от първия отбор на "черно-белите" и ръководството е готово да го пусне без финансов иск. Той има повиквателни за националния отбор на Гърция, но не е участвал в официални мачове. Иначе има 20 мача за различните младежки и юношески формации на родината си. 

Скондрас е собственост на ПАОК от 2013 г., като за тези три сезона е записал 63 мача в гръцкия шампионат и в тях е отбелязал два гола. От началото на тази кампания обаче не е играл и затова иска да се махне от Солун. 

Левски търси подсилване на десния фланг на отбраната, тъй като титулярен играч на тази позиция е само Сашо Александров. Когато се налага, там е преквалифициран Роман Прохазка, но словакът е по-силен в предни позиции.