Още след първия мач за сезона наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро обяви, че титлата за неговия отбор е утопия. Но в лагера на временния лидер в момента Левски явно не мислят, че за тях е утопия да станат шампиони. Това обяви изпълнителният директор на "сините" Красимир Иванов в ефира на DIEMA SPORT в предаването "Домът на футбола". 

"За Левски титлата не е утопия. Смятам така, защото всички работим за тази цел. Положението, в което сме в момента ни дава усещане какво би ни коствало. Всички са наясно, мисля, че имаме достатъчно качество както на треньорския пост, така и при играчите, така че титлата при нас не е утопия", заяви директорът. 

"По-лесно се диша на върха. Няма да скрия, че сме с приятно чувство, че усилията, които се полагат в клуба, дават резултат. Усилията, които влагаме, вярваме, че трябва да ни донесат първото място и се радваме, че по този начин радваме нашите привърженици", добави Иванов и изрази надежда в лицето на наставника Славиша Стоянович да е намерен правилният човек за тази задача.

"Надяваме се, че в лицето на Стоянович сме намерили правилния човек, това лято не сме тръгвали да променяме цялостно облика на отбора. Запазихме гръбнака на отбора, лощшот е, че не успяхме да запазим всички здрави. Сега обаче повечето от тях са, така че нашите очаквания вече са позитивни. Стартът е позитивен и трябва да продължим в същия дух", добави Красимир Иванов, след което говори и за раздялата с предшественика на сърбина - Делио Роси.  

"Детайли от преговорите с Роси не мога да дам, разделихме се в съвсем добър тон, не се случи нищо необичайно. Обезщетението му ще остане само в сферата на предположенията, цифри няма да казвам и как ще повлияе на бюджета ни", сподели още изпълнителният директор на Левски.