Левски – Лудогорец 0:1 /първо полувреме/, 25-ти кръг, Първа лига, стадион „Георги Аспарухов“

Първата голова възможност бе създадена от играчите на Лудогорец в 8-та минута. Вандерсон бе изведен очи в очи с Николай Михайлов и стреля покрай него. Вратарят обаче успя да закачи топката, която след това мина на сантиметри от вратата на "сините".

Две минути по-късно разградчани направиха нов много сериозен пропуск. След центриране в наказателното поле на Левски, Клаудиу Кешеру изпревари излезлия неразчетено Михайлов и стреля с глава, но топката срещна гредата.

Давиде Мариани пусна много добър пас към Станислав Костов в наказателното поле на Лудогорец, където нападателят се измъкна между трима играчи, след което пусна към Паулиньо, но Сисиньо го изпревари и успя да изчисти топката.

Лудогорец поведе в резултата в 20-та минута. Големият виновник бе Мартин Райнов, който загуби топката в ключова зона пред наказателното поле, Кешеру се ориентира прекрасно и моментално подаде към Марселиньо. Той в борба с Яблонски успя да копне топката, получи се и рикошет в крака на чеха и в крайна сметка Михайлов бе прехвърлен.

Левски можеше да изравни резултата в 22-та минута. Хали Тиам изведе по диагонала Станислав Костов, от добра ситуация той стреля опасно, но Пламен Илиев изби в корнер.

Мариани направи добър пробив по лявото крило, след който пусна топка по земята към малкото наказателно поле. Там Паулиньо остана на сантиметри от това да засече топката с шпагат.