Крушарски: Играчите не гладуват, нека покажем, че не сме толкова умрели

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри каква е ситуацията около търсенето на нов наставник на отбора. Той твърди, че името на наследника на Едуард Ераносян ще е ясно в следващите 10-15 дни.

"Идвам от Пловдив, имах среща със спортно-техническото ръководство. Обсъждах с Христо Бонев и Чавдар Цветков нашите си проблеми. В Локомотив Пловдив ситуацията си е една и съща - вече е спокойна. Проблеми има, ще си ги решим. Идва краят на шампионата, за новия пак ще сме в шестицата", заяви Крушарски специално за DIEMA SPORT.

"Старши треньор все още няма, обсъждат се предложенията. До 10-15 дни ще стане ясно кой е. Не може да се каже, че има фаворити засега. Всички трябва да приемат това, което аз поставих като цел."

"Оттук-нататък тежестта пада върху Бонев, Цветков и останалите директори. Те ще отговарят за треньора. А до края на сезона ще се борим да покажем, че не сме толкова умрели", сподели още босът на "железничарите" и говори за това, дали е имал време да се види с тръгнали си наставник Едуард Ераносян.

"Нямах време да се видя с Едуард Ераносян, постоянно имах задачи. До петък ще се видя с него. Но това, което чух, че е бил "сготвен", той е поредният треньор, за когото чувам това. Ще извикам един главен готвач да ги готви и да ги прави в кухнята", заяви Крушарски, след което говори и за проблемите с изплащането на заплатите на играчите.

"Това са вътрешни дрязги, не мога да разбера какво става, защо става. Миналата година нямаше никакви финансови проблеми, сега има малко такива. Ако е затова, като мъже да излязат и да кажат, че няма да играят, защото не съм им платил. Не съм им платил за месец-два. Всичко друго им е изчистено, платил съм им някакви пари, не са останали на улицата гладни."

"Миналата година като беше всичко наред до края, какъв беше проблемът? Да сготвим Илиан Илиев? Всичко е въпрос на емблемата, на целуването ѝ, отношение към клуба, който ти дава хляба", сподели Крушарски и направи сравнение с хората в други предприятия.

"В едно предприятие хората работят за много по-малко пари, а има по 6-7 месеца закъснение. И те си работят. Един футболист ще отиде на друго място, ще го потърпят и там и ще остане на улицата. Тяхната професия е до 35 години, ако дотогава не заработи пари, няма кога. Ако не покажат на терена какво могат, кой ще я вземе тази стока? Никой!", завърши Крушарски.

Свързани материали

  • Баждеков отива в Локо Пд? Баждеков отива в Локо Пд?
  • Крушарски: Не аз решавам за оставката на Ераносян Крушарски: Не аз решавам за оставката на Ераносян
  • Христо Крушарски: Имаме проблеми, решаваме си ги Христо Крушарски: Имаме проблеми, решаваме си ги
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Локомотив Пловдив Христо Крушарски

Първа лига