Поредно колоритно изказване направи собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски след победата над Левски. Той обяви, че прави каквото си поиска, а в този момент дори "смърфовете" могат да бият и Ливърпул, който ниже само победи в Англия. 

"Спокойно, не бързайте. Има още около 30 мача. Нека минат още десет и ще ви кажа какво ще стане. Вие не разбрахте ли, че бия който си искам и правя каквото си искам за тия четири години, откакто съм тук. Бием, когато ми е кеф и когато си поискам. Ако дойде Ливърпул, и тях ще дръннем", заяви Крушарски.

Въпреки крупния успех над Левски, футболистите на "железничарите" няма да получат допълнителни премии. Босът им пожела здраве и обяви, че няма печатница да им дава бонуси, а ще влага парите си в игрища и стадиони 

"Нищо не съм казал на момчетата в съблекалнята. Откъде пари за премии, аз печатница нямам. Аз се готвя да правя стадиони, игрища. Общината ми е обещала след 20 дни да си развърже ръцете, за да развърже и моите. За момчетата няма нищо, има само здраве", завърши Крушарски.