Вратарят на Ботев Враца Красимир Костов коментира представянето си с екипа на врачани през настоящата кампания в предаването "Преди кръга" в ефира на DIEMA SPORT. Той коментира и ситуацията при първия гол за ЦСКА в мача на неговия тим, когато той направи сериозна грешка, хващайки топката извън наказателното поле.

"Когато улових топката бях с гръб към страничния съдия, чух и някакъв сигнал от трибуните, чух засада, но това е в миналото. Човек се учи от грешките си, анализирахме грешката, продължаваме напред, всички застанаха зад мен", коментира той.

Срещу Славия бях щастлив, доволен когато оценяват работата му, и доброто и лошото трябва да се забрави бързо, защото идва следващия мач. Хората, които ми помагат, благодарение на които преминавам по-лесно през трудностите, хората, които са до мен, съпругата и семейството", коментира Костов.

"Надявам се, хората в атака да са любимците, да са на преден план, дай Боже да побеждаваме. Доста време се застоях на резервната скамейка в Пирин, има и положителна страна, помогна ми, беше мотивиращо, аз не се отказвам", добави той.

"Дядо ми лека му пръст е бил вратар, на ниво селско, не знам дали от него не съм се запалил, майка ми е шивачка, обичаше да ми шие фланелки, но най-лесно на машината се изписваше №1 и в махалата все ме слагаха на вратата, харесва ми да съм на вратата, това за мен е всичко", добави още вратарят на Ботев Враца.

Ботев Враца гостува на Верея в първи мач от 12-ия кръг на Първа лига в петък от 20:00 часа, а вие може да го проследите пряко в ефира на DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA, Gong.bg и честотите на Дарик радио.