Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че участието на отбора в евротурнирите е изключително важно.

„От днес продажбата на билети се събуди. Гоним 9 хиляди присъстващи на мача в сряда. През уикенда продажбата бе по-слаба. Аз лично очаквах, че повече хора ще купят билети през уикенда, защото сряда е работен ден. Ние обичайно имаме повече продажби в деня преди мача. Стадионът ще бъде отворен от 16:30 часа и искам да поканя хората да дойдат малко по-рано. В деня на мача очаквам да има доста хора. Очаквам да има повишено внимание от страна на полицията и няма да е излишно хората да се въоръжат с търпение. Искам да призова феновете да си купят билети днес, утре или сутринта преди мача. Това ще улесни организацията и влизането на стадиона“, коментира Иванов пред „Спортно шоу Гонг“ по „Дарик радио“.

„Аз лично очаквам да имаме изключително много посетили. Ако бяха през уикенда щях да кажа, че очаквам рекорден брой посетители. Аз очаквам наистина да има много хора на стадиона. Искрено се надявам да дойдат 30 хиляди“, добави той.

„Спас Русев идва на тренировките, разговаря с треньорското ръководство и играчите. Те се радват на неговото присъствие и подкрепа.“

„Информацията за Дъстли Мюлдер, която излезе е вярна. Нямаме проблеми относно погасяванията на задълженията, които имаме към момента.“

„Всички са наясно с това какъв е залогът за нас. Надявам се привържениците и на двата отбора да покажат нормално поведение. Финансовият аспект е по-маловажен в случая. Ние сме клуб с амбиции и участието в евротурнирите е изключително важно“, каза още Красимир Иванов.