Старши треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков заяви след победата над Септември, че отборът е надделял с желание, воля и борба на терена.

„Надделяхме с желание, воля и борба на терена. Време беше да покажем, че може да играем 90 минути. За мой късмет момчетата го показаха днес. В това тежко време бе важно да покажем характер. Този път играхме постоянно не 45 минути, а 80 минути“, коментира Балъков.

„Играхме перфектно и всичко се получи, както искахме. Ние трябва да стъпим на този фондамент. С тези три точки вече имаме 7. Следващият ни мач е срещу Дунав Русе. Отново ни очаква голяма битка. Напрежението не ни помага, а само ни вреди. Пускам футболистите в три дни почивка. От 5 сме на лагер в Царско село“, добави той.

„На Мане сигурно ще са му нужни три седмици.“

„Ще играем с Ботев Враца, тъй като това ни бе най-слабият мач. Ще търся това, което видях днес. Постоянно. Не трябва да губим лесно топката, да се опитваме веднага да си я върнем“, продължи наставникът на Етър.

„Аз подкрепям един от кандидатите за президент на Спортинг. Ако той спечели, моята врата в клуба ще бъде отворена. Не става въпрос за треньорска работа. Нека изчакаме да мине 8 септември да минат изборите и ще видим какво ще се случи“, каза още Красимир Балъков.