Старши треньорът на Етър Велико Търново и на националния отбор на България Красимир Балъков отговори на нападките по негов адрес, които отправи преди няколко дни президентът на Славия Венцеслав Стефанов: „Ако някой ме ухапе, хапя и аз.“

„Казах и преди мача, че нещата няма да се решат в София. Жалкото е, че сами загубихме мача. Ако искаме да растем във футбола, трябва да се научим да играем футбол“, сподели Балъков.

„Подарихме ситуацията за гола на Славия. Второто полувреме тотално надиграхме Славия. Те се бяха прибрали и играеха за 1:0. Мисля, че заслужавахме поне равен, но не успяхме да го постигнем. Не може да има срив в играчите. Отборът играе красив футбол и няма от какво да се притесняваме. Във Велико Търново ще бъдем по-офанзивни. Ще притежаваме топката и ще искаме да вкараме гол“, добави наставникът на Етър.

„Ние живеем в страна, която тепърва влиза в моралните рамки на Европа и много често се случват неща, които не са обясними. Всеки има право на мнение. Това е мнение на Венцеслав Стефанов. Аз го уважавам за това, което е дал на българския футбол. Славия е един много симпатичен отбор. Но да се критикува един селекционер без нито един ден работа - това не го разбирам“, коментира Краси Балъков по повод криките от страна на Венци Стефанов и допълни:

„Ако някой ме ухапе, хапя и аз.“

„Това, което има в моя договор не подлежи на публично мнение“, каза още Красимир Балъков.