Финансовият директор на Левски Красимир Иванов коментира появилата се информация, че чешкият защитник Давид Яблонски е осъден за манипулиране на мачове преди години.

„Очевидно е, че не сме очаровани от появилата се информация. Разговаряхме с играча и неговия агент, които са наясно със ситуацията. Те твърдят, че решението ще бъде обжалвано на по-висока инстанция, защото това е първа инстанция. Разговарях сутринта с Яблонски и ми изглеждаше притеснен. Ние като клуб го подкрепяме. Неслучайно искаме да му продължим договора. Той е един от най-важните футболисти сред нашите фенове“, коментира ръководителят.

Давид Яблонски

източник: LAP.bg

„Разбрахме, че фенове са събрали пари за глобата на Яблонски, но това по-скоро го приемаме в сферата на закачката. Глобата е насочена към Левски отстрана на БФС. На този етап няма големи продажби на билети за мача със Славия. Моите очаквания са да има между 8 и 10 хиляди зрители на стадиона“, добави Иванов.

Левски приема Славия в неделя, 7 октомври, от 19.15 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Срещата може да следите с Gong.bg, PLAY DIEMA XTRA, DIEMA SPORT и по Дарик радио.

Левски поднови сътрудничество с клиника