Козмин Моци има 6 шампионски титли с Лудогорец, а на него е кръстена една от трибуните на "Лудогорец Арена" в Разград. Въпреки всички трофеи, румънецът знае, че всеки следващ мач е най-важният.

"Всички мислим за това да спечелим и последния мач срещу Дунав, за да излезем в почивка спокойни. Да държим уверено първото място, да задържим разликата и да направим хубава почивка, която ни трябва след трудната година", сподели Козмин Моци преди последния двубой на шампионите за 2018-а година - срещу Дунав.

"Винаги може да има изненади във футбола, но ние трябва да излезем и да дадем всичко от себе си. Ако излезем, както срещу ЦСКА мисля, че няма как да не победим. Важно е да имаме преднина пред втория. Трябва да пазим минимум тези точки до зимата. Всеки футболист на Лудогорец може да играе на всяка позиция. Това не е тежко за никой. Затова се подготвяме цяла година, да играем повече мачове", каза още Моци и добави:

"Засега моите амбиции са да продължавам да печеля и да играя пак в групите на Шампионската лига. Когато почувствам, че не мога да играя на високо ниво, аз ще съм първия, който ще вдигне ръка."