Нападателят на Левски Станислав Костов бе награден с бутилка шампанско от GONG.BG за играч на мача на срещата Витоша – Левски. Костов призна, че играчите на „сините” се усещат добре след промени в ръководството, но все още се напасват с новия треньор Георги Дерменджиев.

Иначе в мача Костов отбеляза 17-ия си гол през тази година в Първа лига, след като удвои актива на „Васил Левски”.

„Играхме по-добре и надиграхме Витоша. Вкарахме два гола и изпуснахме няколко положения. Мисля, че закономерно взехме трите точки”, бяха първите думи на Костов пред DIEMA SPORT.

„Благодаря на моите съотборници, които ми подават страхотни пасове. Аз само вкарвам головете. Щастлив съм от отбелязването, но най-важното е Левски да побеждава, а не кой ще вкарва”, продължи той.

„Имаме нов треньор, вече се напасваме към стила му. Има нови изисквания, стараем се да изпълняваме нещата по-добре и да играем все по-добре. Конкуренцията е хубаво нещо, аз, Буш и Божинов. Всичко си зависи от нас кой ще играе, тъй като трябва да се докажем, а господин Дерменджиев ще избира накрая”.

„Имаше сериозен интерес към мен, отклоних няколко оферти. Исках да остана в Левски, чувствам се добре тук. Изписаха се за интересите от другите клубове. Преценил съм, че тук е най-доброто място и останах в Левски”, допълни нападателят на Левски.

„Старая се да давам всичко от себе си на терена. Искам да играя още по-добре и да радвам повече феновете на Левски. Първо трябва да видя дали ще играя срещу ЦСКА, пък после ще видим дали ще вкарам. Това е най-големия мач, надявам се Левски да спечели и да зарадваме публиката”, потвърди Костов.

„Разбира се, че искаме да догоним Лудогорец, тъй като сме Левски. Трябва да се целим в първото място. Дано победим ЦСКА. Има реален шанс да догоним Лудогорец”, допълни стрелецът.

„Не мога да коментирам процесите в клуба, които не са част от футболната игра. Чувстваме се добре и си гледаме към следващия мач”, завърши играчът на мача на Витоша и Левски Станислав Костов.