Топреализаторът на Левски Станислав Костов получи бутилката шампанско за пореден път този сезон, след като реализира две попадения в мрежата на Черно море. "Сините" попиляха съперника с 5:1 и нападателят, който вече има 24 гола на сметката си, анализира причините за този резултат.

"Първо искам да посветя победата и двата гола днес на Митко Байкушев от Благоевград, за него е тази победа. Не е най-важното дали аз съм голмайстор, важното е Левски да бие и да радва хората. Днес видяхме феновете да си трътгбнат с усмивки. Затова ще си легнем спокойни тази вечер", заяви Костов пред DIEMA SPORT и коментира какво е довело до добрите игри на тима напоследък.

"Напрежението в Левски винаги е голямо. Победата в Пловдив обаче ни даде самочувствие и увереност, но показахме добър футбол, публиката е щастлива, ние също сме щастливи, така че всичко е наред в момента", заяви още нападателят и коментира как се чувства да си партнира с куп младоци и юноши на Левски.

"Чувствам се страхотно да си партнирам със Станислав Иванов, Илия Юруков и Деян Иванов показват страхотно ниво. Ние всички ги подкрепяме, да продължават по същия начин и да се развиват. Това е пътят пред тях", сподели Костов и разкри дали тимът се цели към директната квота за Европа чрез второто място в класирането.

"Ние сме Левски и сме длъжни да имаме самочувствие. Надявам се да покажем същата добра игра и да празнуваме след следващите си мачове", завърши Станислав Костов.