Футболистите на Левски са вдигнали летвата високо и са разочаровани от равенството 1:1 в мача от десетия кръг на Първа лига срещу ЦСКА-София, зави халфът на сините Георги Костадинов. Той добави, че сега е важно играчите на Левски да покажат качествата си и да победят Берое, с което ще задържат първото място в първенството.

"Направихме много добро начало на сезона и все още не сме губили мач. Вдигнахме летвата много високо и го доказахме с това, че сме много разочаровани от предния двубой. Знаехме, че можем да играем по-добре и да спечелим трите точки. Аз изпуснах едно 100-процентово положение и съжалявам, но тези неща се случват във футбола. Получих подкрепа от феновете, но не само в този мач, а от първия ми ден в Левски. От тази ситуация лично аз си направих извода, че винаги трябва да имам и второ решение в главата си, защото в случая мислех да подам на свой съотборник, но точно преди паса ми се стори, че той беше в засада. Очаквам да играем добре и да победим Берое. Убеден съм, че ще покажем силните си страни и ще спечелим този мач", каза Георги Костадинов, който беше избран от футболисти и треньори за "Най-добър играч" в деветия кръг, в който вкара два гола за победата на Левски над Дунав.

Относно изтичащия си договор през следващото лято, халфът на Левски обясни: "Не обръщам внимание на това. Ръководството ще си направи изводи от играта ми на терена, а едно евентуално предложение за договор ще бъде вследствие на моята форма и това, което показвам в мачовете", добави той. Както е известно, футболен клуб Левски смени собственика си след началото на сезона, а самият Костадинов е доволен от това. Той разкри, че новият мажоритарен акционер Спас Русев е близо до отбора, говори с футболистите и това им помага: "Собственикът е доста позитивен човек и често говори с нас, което влияе добре на настроението в съблекалнята. Ние пък от своя страна трябва да печелим мачове, за да задържаме усмивките на лицата ни". Георги Костадинов е национал на България и игра при загубите с 1:4 от Франция и 0:3 от Швеция.

Според самия него отборът има потенциал и проблемите не са чисто футболни: "Може да звучи странно, но аз съм убеден, че в националния отбор има класа и качества. Може би проблемите са свързани с психиката ни. Сигурен съм, че с повече работа ще има и резултати".