Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов остана недоволен от развитието на мача на неговия тим с Локомотив Пловдив. "Тигрите" поведоха в самото начало, но по-малко от 60 секунди по-късно допуснаха изравняване.

"И аз съм недоволен от точката, защото много бързо ни върнаха гола. Реално бяхме подготвени за това нещо, тренирахме го след мача с Лудогорец, бяха ни разменени позициите в защита при изравняването. Като цяло, радвам се, че спряхме да губим", заяви Ангелов пред DIEMA и сподели какво смята да прави занапред и какво липсва на отбора му.

"Наистина ще се опитаме първо да спрем да губим и чак след това ще надграждаме. Защото трябва да сме готови за края на първенството, когато ни предстоят вече поредица от изключително важни мачове."

"Още имаме колебания дали можем или не можем да играем, за самочувствието ни и за сигурността ни с топка в краката. Парадоксално е, защото доскоро играехме офанзивно и владеехме топката спокойно. В момента, в който сменихме стила, на играчите им идва по-лесно да се отървават от топката. Затова трябва да намерим баланс."

"Важно е да имаме самочувствие с топка в краката, защото това е важно, ако искаме да почнем да бием. При толкова ниско самочувствие в целия отбор, трябва да има повече, за да излезеш напред и да вкараш. Само това ни трябва", сподели Ангелов и коментира предстоящия мач с ЦСКА.

"Имаме проблем, защото ние за разлика от ЦСКА, следващият мач ни идва в повече, не можем толкова да ротираме играчите си, а те ще са по-възстановени. Но ще трябва да вложат повече усилия и се надявам ние да издържим."

"Най-важното е да не допускаме голове, днес съм недоволен, защото получихме лесен гол. Ако се научим да не пускаме голове, това вече е основа да надграждаме и да побеждаваме. Хубавото е, че имаме достатъчно време. Ние трябва да сме във форма в края на сезона", завърши треньорът на Витоша.