Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов заяви, че го е срам след загубата от ЦСКА.

„Не само не съм доволен, но ме и срам от този мач. Отдавна не съм изпитвал такова чувство и такова безсилие във всяко едно отношение. Допуснахме суперлесни голове. Играчите бяха прекалено превъзбудени. Начинът, по който трябваше да изглеждаме беше елементарен“, коментира Ангелов.

„В мача става така, че се правят съвсем други неща. Всичко се получи обратното – и играта ни в защита, и владеенето на топката. Не вярвахме, че може да постигнем нещо. Истината е, че играчите на ЦСКА мислят по-бързо. Искаше ми се да оставим добро впечатление. Не ни е приоритет да побеждаваме отбори като Левски, Лудогорец и ЦСКА. На нас ни е приоритет да побеждаваме отборите, с които евентуално ще се борим за оцеляване“, добави треньорът на Витоша.

„Грешката никога не е в играчите, а винаги е в треньорите – в тактиката, която са избрали, в подготовката на футболистите. Грешката е изцяло моя. Сигурно ще вземем един централен защитник и едва ли повече хора. Прекалено много хора станахме на тренировка. Нормално е да навлизаме в цикъл и да започнем да побеждаваме в мачовете. Ние разполагаме с добри вратари“, продължи наставникът на отбора от Бистрица.

„Ситуацията в момента е такава. Смятам, че разполагаме с трима добри вратари. Сигурен съм, че в Бистрица ще изглеждаме по-добре. Срещу Верея ще имаме много сериозен съперник. Ще имаме начин, по който да им се противопоставим. От всички водещи отбори, срещу които играхме, това бе най-добрият“, каза още Костадин Ангелов.