Старши треньорът на Витоша Бистрица Росен Кирилов определи групата за предстоящото гостуване на Етър Велико Търново в двубой от 11-ия кръг на Първа професионална лига.

Двама от героите, извоювали драматичната победа с 2:1 над Септември миналия кръг - Тодор Гочев и Ивайло Лазаров, ще пропуснат визитата на “Ивайло”. Гочев е наказан заради натрупани картони, а Лазаров е с контузия след двубоя в Бистрица.

Добрата новина за треньорския щаб е, че в игра се завръщат Кристиян Кочилов и Лъчезар Котев. Двамата пропуснаха триумфа в Бистрица заради червените картони, които получиха срещу Ботев (Гълъбово) за Купата на България.

Витоша Бострица гостува на Етър Велико Търново в неделя, 7 октомври, от 14.30 часа. Срещата ще можете да проследите в ефира на DIEMA SPORT, по PLAY DIEMA XTRA и минута по минута в GONG.BG.

Групата на Витоша за гостуването на Етър:

Вратари: Николай Георгиев, Християн Василев;

Защитници: Кристиан Узунов, Венцислав Бонев, Румен Гьонов, Георги Купенов, Михаил Милчев;

Полузащитници и нападатели: Кристиян Кочилов, Ангел Стоянов, Георги Амзин, Даниел Кутев, Четин Садула, Петко Цанков, Иван Вълчанов, Григор Долапчиев, Лъчезар Котев, Наско Милев, Стефан Христов.