Нападателят на Нефтохимик Костадин Хазуров сподели в интервю за предаването „Преди кръга“ по DIEMA SPORT, че тимът на Лудогорец е абсолютният фаворит за поредна шампионска титла в Първа лига.

Хазуров прекара миналия сезон в тима на ЦСКА, с който спечели Купата на България, но впоследствие се оказа ненужен и трябваше да напусне „Българска армия“.

ЦСКА посреща именно Нефтохимик в третия кръг на Първа лига.

„Нефтохимик е име в българския футбол. Базата също е много добра в града. Тук мога да мисля само за футбол и това натежа в решението му. Тук сме изцяло нов колектив и ще ни трябва време. Миналата година беше много добра както за мен така и за ЦСКА. Спечелихме две от две купи. Победихме във всички мачове с изключение на един равен. Така прецениха от ръководството, гледам напред, това е“, коментира Хазуров.

„Мисля, че миналата година беше доста трудна, но благодарение на феновете, отборът взе и купата на България. Това се случва веднъж на 100 години. В началото на годината никой не ни броеше за фаворит. За една годна изградихме добър отбор и доста хора бяха изненадани. Ние обаче не бяхме, защото заехме качествата си.

„Ще бъде интересно срещу ЦСКА. Дано се представим на ниво, ще дадем максимума от себе си и се надявам да се представим достойно. Не виждам кой ще наруши хегемонията на Лудогорец. Те са на друго ниво. Ние не искаме да се изхвърляме с големи цели. Трябва да бъде реалисти и да бъдем здраво стъпили на земята. Искам да се утвърдим в А група и да покажем една добра игра“, сподели още нападателят на Нефтохимик.