Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов коментира днешното равенство от 1:1 със Славия от 23-ия кръг на Първа лига, при което секунди недостигнаха на домакините да достигнат до първа историческа победа в Първа лига.

изрази увереност, че късметът ще споходи играчите му, точно когато имат най-голяма нужда от него. Наставникът на бистричани изрази увереност, че късметът ще споходи играчите му, точно когато имат най-голяма нужда от него.

 

“Не знам вече как да приема случващото се, защото наистина е шокиращо. Знам едно нещо и съм сигурен в него. Предпочитам да нямаме късмет сега в мач, който е абсолютно без значение, отколкото в мач, който е от съществена важност за нас. Вярвам, че ще имаме късмет точно когато имаме нужда от него”, коментира Ангелов.

 

“Победата ще дойде. Няма случайни неща. Когато има себераздаване и играчите показват воля и нивото си, победата ще дойде. Самият факт, че говорим за това, че сме нямали шанс постоянно, говори добре за отбора. Едни момчета, от които голяма част играха във “В” група успяха да развият нивото си и да се противопоставят на сериозни отбори”, допълни той.

 

“Не видях грешка на вратаря при гола. Ситуацията ще се коментира. Важното там беше да не се допусне човек да играе с топката. Мисля, че се разминаха футболистите с топката, не можаха да изчистят и стана калабалък и от там получихме гола”, каза още наставникът на Витоша.

 

“Към мача с Ботев ще подходим, както към всеки един. За нас всички мачове са сериозни. Нивото на тренировките ще обърне представянето на играчите на терена”, завърши той.