Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов поздрави своите момчета след загубата с 2:4 от Лудогорец в 4-ия кръг на Първа лига. Според него само „две глупави грешки” са били разликата между двата отбора, а в същото време наставникът помоли да не се спекулира с факта, че играчите му са играли срещу експериментално изглеждащ тим на шампионите.

Лудогорец усети острите ръбове на Витоша в 6-голов спектакъл

„Две глупави грешки, това бяха причините за загубата. Все пак играхме срещу Лудогорец и съм горд с това, което показаха момчетата. Убеден съм, ще дойде момент, в който ще почнем да трупаме и точки, когато станем достатъчно смели. Още сме притеснени. Нормално е, нашата програма беше най-трудната. С времето отборът ще играе по-добре и по-добре. Трябва още малко вяра на играчите”, каза Ангелов.

„Не знам защо всички български играчи изпълняват тъч така, че топката да тупне пред играча, който да е поеме. Това не е важно, важното е, че играхме като равен с равен срещу Лудогорец Не бива да се спекулира, че Лудогорец е бил с резервите. Една резерва на Лудогорец струва колкото нашия цял отбор. Там резерви няма, има 25 равностойни футболисти.”

„Имаше умора, затова и бяха смените. Стефан Христов беше болен снощи, затова трябваше да го извадим след полувремето. На Мишо Петров му се схванаха краката и затова го извадихме.”

„Трябва да затвърждаваме показаното и да не се спекулира с това, че тези играчи играха преди 2 години във В група. Това участие в Първа лига ни гарантира най-малко оставане във Втора. Това е само плюс за нас.”

„Григор е добър играч, не знам защо е толкова подценяван. Мисля, че когато към него има нечестно отношение, той го приема твърде лично. Не разчитаме само той да вкарва. Имахме ситуации, в които участваха други играчи. Тепърва отборът ще се подобрява и ще вдига нивото си”, завърши Ангелов.