Клаудиу Кешеру, който спечели приза за Играч на мача между Лудогорец и Локомотив Горна Оряховица. Кешеру вкара два гола за успеха с 4:0 на шампионите.

„Беше малко трудно да намерим мотивация след мача с Арсенал. Труден мач, тежко пътуване, но всички играчи показаха характер и намериха решение да се мотивират, за да изиграем този мач, който не беше лесен. Имаме уважение към Локо ГО, но нормално нивото на мотивация да е малко по-ниско.

Както Арсенал показа уважение към нас и ни вкара 6 гола, така и ние сега вкарахме 4. Положихме усилия и отбелязахме 4 гола“, коментира футболистът на Лудогорец.

„Знаем, че направихме грешки срещу Арсенал. Трябваше да работим за погреса на нашия тим. Това бе един добър урок за нас, защото едно подобно поражение може да послужи като урок. Това ще ни послужи да вървим напред“, каза още Кешеру и продължи:

„Винаги е удоволствие да бележа, да давам асистенции. Ние сме един отбор, играем заедно и трябва да призная, че пасът на Марселиньо беше удивителен.“

„Все още сме втори, Левски играе много добре, ЦСКА също се опитва да е на върха. Трябва ни още малко баланс. Това е един възхитителен отбор. Собствениците избират много правилно хората в клуба, за мен е удоволствие да играя тук“, допълни Клаудиу Кешеру и добави:

„За мен е чест да съм капитан. Това е момент, на който се насладих. Не си промених държанието. Лидерите са раждат и възпитава. Лентата е една чест, но не промени държанието ми. Милан Борян ми каза, че сега трябва да мълчи, защото съм капитан.“