„Да, винаги се опитвам да шутирам за гол. Исках да потърся далечната греда и да отмъстя за тази дузпа, която пропуснах. Митрев е отличен вратар. Мачът беше равностоен, но имахме повече възможности. Показахме характер, продължаваме да преследваме нашата цел”, коментира голмайсторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру, който бе избран за Играч на мача Левски- Лудогорец след като вкара победното попадение за успеха с 1:0 на разградчани.

„Със сигурност е много важно, че победихме. Аз съм на терена, за да вкарвам голове. Този гол беше много важен. След пропуснатата дузпа имах 5 минути, в които не знаех къде съм. Но после си казах, че трябва да се върна в мача и бях сигурен, че мога да вкарам гол”, каза още Кешеру след мача от 29-ия кръг на Първа лига.

За следващия мач в Първа лига срещу Берое, Клаудиу Кешеру заяви: „Те са много добър отбор. Много тежък мач ни чака. Всеки двубой е важен и трябва да печелим три точки след три точки, за да станем шампиони.”

„Разбира се, че е важно, когато треньорът е на пейката. Той ще е на наше разположение на следващия мач”, каза Кешеру по повод факта, че Димитър Димитров бе наказан и не бе на пейката за този мач.