Нападателят на Лудогорец Жуниор Кишада заяви, че Витоша определено е изненадал неговия тим и това е допринесло за зрелището при успеха на разградчани с 4:2 в 4-ия кръг на Първа лига. Бразилският нападател, който вкара последното от попаденията за „орлите”, оцени трите точки като много важни.

„Беше хубав мач. Витоша е добър отбор. Двубоят почна малко трудно за нас, защото ни изненадаха с първия гол, който не очаквахме. Трябваше да дадем малко повече, затова мачът стана интересен. Ние обаче успяхме да играем нашата игра, аз вкарах последния гол. Много важни три точки”, каза 31-годишният Кишада.

Лудогорец усети острите ръбове на Витоша в 6-голов спектакъл

„Ние още не знаем кой ще играе за Суперкупата. Знаем, че треньорът ще обясни кого ще пусне. Който и да излее, трябва да помага на отбора. Ние знаем, че предстои труден мач срещу Ботев, но ще направим всичко възможно да бием.”

„Колкото повече играеш, трупаш повече самочувствие. Хубаво е, че играем един мач, а друг – не. Важното е да влизаш и да задържаш формата си. Това е важно за отбора. Само треньорът решава. Аз ако кажа „не” или „да”, няма значение. Треньорът знае кой трябва да пусне.”

Дерменджиев: Поздравявам Витоша, че играят открит футбол

„Нищо не знаем за Судува, но ще имаме време да съберем информация,каквото трябва… Тези треньори правят всичко възможно, за да ни дават информацията, която ни трябва. Отиваме там, за да играем нашата игра и да се класираме за групите на Лига Европа.”

„Във футбола всичко може да стане. Ние работим, за да играем нашата игра. Ще направим каквото зависи от нас”, заключи нападателят на Лудогорец.