Старши треньорът на Дунав Русе Людмил Киров не бе доволен след загубата на тима му от Черно море с 2:3. Наставникът на русенци смята, че не е редно отборът му да отбелязва по две попадения и да не взима нищо от гостуванията си.

„Много са причините за загубата. Смятам, че стана динамичен мач. Проспахме първото полувреме и играхме футбол, който не е типичен за нас. Втори мач повеждаме с 1:0 и елементарни детински грешки доведоха до обрата днес. Няма психологически проблем при нас. Ще работим върху това. Вкарахме два гола и не взехме точка. Трябва сигурно да вкарваме по пет, за да вземем точка. Няма вариант да се говори за психологически проблеми, но искам главите на футболистите да са чисти”, бяха първите думи на Киров пред NOVA SPORT.

„Щом ни вкарват голове от статични положения, то значи е повод за притеснение, че нещо липсва там. На тренировки ще работим повече. Топката лети 40 метра и не можем да я преценим. Индивидуалните оценки ще ги давам утре и трябва да мислим за следващия мач”, каза още наставникът на русенци след загубата от Черно море.