Наставникът на Дунав Русе Людмил Киров похвали тима си след загубата от Берое с 0:1 в мача от 23-ия кръг на Първа лига. Специалистът бе доволен от показаното лице, въпреки поражението, което дойде след автогол на Георги Динков. Киров не скри, че е доволен от състава си и иска и занапред да вижда такава игра.

„Първо поздравявам моите играчи и отбора на Берое. Днес мачът се реши с един рикошет. Случва се. Доволен съм от моя отбор. Видях днес отбора, който искам да виждам. Имахме една-две ситуации за гола, последната бе на Станкев, но това е футболът. Трябва да работим в тази насока. Поне едно положение трябва да вкарваме от толкова ситуации“, започна Киров пред DIEMA SPORT.

„Щом съдията е свирил фаул в атака, значи е така. Не мога да коментирам. Точки в нашия актив не влизат“, каза Киров за незачетения гол на Дунав през първото полувреме.

„Има още какво да се иска, така, че е нужно малко търпение. Отборът е изцяло нов. Времето напредва, трябва да действаме бързо и да трупаме точки в актива си“.

„Макенджиев е героят на мача. Той затова е при нас, за да ни помага. Поздравления за него“, каза още специалистът.