Наставникът на Ботев Пловдив остана доволен от подобрената игра на тима срещу ЦСКА, в сравнение със срещата с Дунав Русе, когато Ботев загуби. Пловдивчани завършиха 0:0 с "червените", а треньорът сподели, че мотивацията на стадион "Българска армия" винаги е по-голяма.

"Определено стояхме по-добре на терена в сравнение с предния мач. Това беше целта. Да зиглеждаме по-агресивни и по-подредени. В предишния мач бяхме много разхвърляни по терена и оттам дойдоха проблемите. Доволен съм от това, че се случиха тези неща. Може би нашите шансове бяха през първото полувреме, когато можехме да поведем и оттам-нататък не се знаеше как ще се развие мачът", сподели Киров.

"Да играеш на стадион "Българска армия" мотивацията винаги е много по-голяма. Поработихме и в тактическо естество и радващото е, че футболистите изпълниха задачите във фаза защита. Не можахме да задържим топката. Не може цял мач да играеш срещу топката, винаги ще настъпи умора. И така дойдоха нашите проблеми.", каза още той.

"Има си вътрешен правилник за картоните. Добър мач за Яя Меледже, въпросът е, че за 5 минути доста лековато си изкара 2 жълти картона. Отдавам го повече на емоциите, защото е по-емоционален човек. Вкара повече емоция в тези две влизания, закономерен червен картон.", коментира той червения картон на футболиста.

"От утре започваме да се подготвяме с мача с Берое. Важно е ние треньорите да направим необходимото разознаване и да запознаем състезателите с това, какво ги очаква. И разбира се да покажем агресията, която имахме днес за да може да не се получи ситуацията като при двубоя с Дунав", сподели Киров за предстоящата среща с Берое.