Наставникът на Витоша Бистрица Росен Кирилов коментира представянето на футболистите и постигнатата победа над Славия в двубой от 3-ия кръг на Първа лига.

"Доволен съм от играта и резултата, това което тренирахме през седмицата момчетата го изпълниха на 100 %. Искам да играем атрактивен футбол, който да се харесва на хората, да е атакуващ, изчакахме Славия, знаехме, че са изморени след двубоя в четвъртък, съумяхме да ги ударим, тъй като те имаха тромави централни защитници. Когато съперникът не е организиран, трябва бърз футбол", коментира Кирилов.

"Целта е да играем добър, агресивен футбол, да се пресира, днес се получи. Радвам се, че работата ми до този момент дава плодове. Кутев игра много силно, но всички играха много силно", добави наставникът на Витоша Бистрица.

"В момента имаме 21 играчи абсолютно равностойни, беше ми много трудно да избера групата за мача, но всеки един играч може да е титуляр във всеки мач, исках да имаме конкуренция на всеки пост. Лудогорец е един изключително силен отбор, един от грандовете, те са фаворит, но ние ще се борим", заяви още щастливият Росен Кирилов.