Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира и предстоящият конгрес на БФС в предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT.

"Не мога да гадая, но смятам, че хората, които имат разум в клубовете ще гласуват за Борислав Михайлов. Не виждам някаква кандидатура, която да има неговия управленски опит и неговите контакти и позиции в УЕФА, което също донесе много плюсове за българския футбол. Благодарение на него се изгради със средства от УЕФА една много добра база за националния отбор", коментира Домусчиев.

"Ние трябва да си свършим работата, нашите отбори да играят в евротурнирите и да представят достойно България, да създават школите достатъчно талантливи играчи, за да може и националния отбор да е силен. Виждам, че президентът на БФС се стреми да помогне на клубовете, но той не може да им изгради стадионите, и да им оправи школите. На последния Изпълком се обсъждаше осигуряването на единна методология от школата на Аякс, която футболния съюз да наложи в школите като задължително условие и стриктно да следи за нейното изпълнение, това е похвално, тъй като е стремеж средствата да бъдат разходвани за школите и да се развива детско-юношеския футбол и да имаме талантливи деца и на национално ниво", допълни собственикът на Лудогорец.