Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру заяви, че той и неговите съотборници ще трябва да се адаптират към стила на игра на Димитър Димитров.

Кешеру бе определен за „Играч на мача“ при победата с 2:1 срещу Ботев Пловдив. За него дадоха своя вот 39,5% от гласувалите.

„Започнахме много слабо мача. Не се представихме достатъчно добре през първото полувреме и се затруднявахме доста. Късаше се нишката в отбора. През второто полувреме успяхме да коригираме нещата и да се представим по-добре“, коментира Кешеру.

„Смятам, че дори Иван Чворович не знаеше как спаси удара ми през първото полувреме. Аз не успях да насоча топката, както исках, а след това тя се удари в главата на Чворович и дори той не разбра как спаси“, добави румънецът.

„Ние имаме нашата собствена битка. Гледаме какво правим ние. И Левски, и ЦСКА се представят по-добре в сравнение с това, което демонстрираха през миналата година. Ние трябва да намерим баланса между атаката и защитата и ще започнем да играем по-добре.“

„Стилът на Георги Дерменджиев и на Димитър Димитров се различават и трябва да се нагодим към новите изисквания, трябва малко адаптация“, каза още Клаудиу Кешеру.